LBV

Ben jij op zoek naar iemand die voor jouw belangen opkomt? Zoek dan niet verder, want vakbond LBV is dé juiste partij. Zij zijn een sociale partner, in de breedste zin van het woord. Heb je vragen over werk, inkomen, uitkering, studie of wonen? Zij staan voor je klaar. Ze zorgen voor eerlijke collectieve afspraken tussen werkgevers en werknemers en zijn daarnaast niet branche-gerelateerd. LBV is actief in heel Nederland en is bekend met elke sector.
In het jaar 2020 heeft LBV besloten om haar positie in de markt te versterken en vergroten. Hiervoor was het zaak om eerst intern verschillende processen en doelstellingen aan te scherpen. The Growth Club is samen met LBV een langdurige samenwerking aangegaan om middels trainingen en workshops de efficiëntie, communicatie, en assertiviteit naar een hoger niveau te tillen.
Bekijk hier meer cases:

LBV

Ben jij op zoek naar iemand die voor jouw belangen opkomt? Zoek dan niet verder, want vakbond LBV is de juiste partij.
less meer

PANAH STUDIO

Panah Studio is een organisatie bestaande uit creatieve ondernemers die graag gelijkgestemde willen verbinden.
less meer

EUROBIZZ ACADEMY BV

EURObizz Academy is een combinatie van een privaat bedrijf en een onderwijsinstelling voor kort beroepsonderwijs (CRKBO). Zij leveren unieke, praktijkgerichte onderwijspogramma's
lees meer