Panah Studio

Panah Studio is een organisatie bestaande uit creatieve ondernemers die graag gelijkgestemde willen verbinden. Dit gebeurt door wekelijks bij elkaar te komen om ervaringen en kennis te delen. Daarnaast helpt Panah Studio startende ondernemers met het samenstellen van een goed plan en het vergroten van een efficiënt netwerk.
Panah Studio organiseert regelmatig workshops voor ondernemers in de creatieve sector en nodigt hiervoor gastsprekers uit. Hierin bespreken zij business- en persoonlijke ontwikkelingen. The Growth Club heeft de verantwoordelijkheid voor het organiseren van een dergelijke workshop op zich mogen nemen. Tijdens dit live event hebben wij ons geheime wapen mogen delen, namelijk The GROWTH Proces. Dit systeem staat o.a. symbool voor alle verschillende activiteiten en bijhorende skills die een onderneming nodig heeft. Denk hierbij aan sales, marketing, communicatie en administratie. Als deze niet volledig in balans is, dan kan het lastig worden om jezelf goed te profileren in de markt. The GROWTH Proces is daarvoor hét antwoord.
Bekijk hier meer cases:

LBV

Ben jij op zoek naar iemand die voor jouw belangen opkomt? Zoek dan niet verder, want vakbond LBV is de juiste partij.
less meer

PANAH STUDIO

Panah Studio is een organisatie bestaande uit creatieve ondernemers die graag gelijkgestemde willen verbinden.
less meer

EUROBIZZ ACADEMY BV

EURObizz Academy is een combinatie van een privaat bedrijf en een onderwijsinstelling voor kort beroepsonderwijs (CRKBO). Zij leveren unieke, praktijkgerichte onderwijspogramma's
lees meer